HEM

Om oss

Utbud av ett stort sortiment av delikatesser

Färska råvaror

Tack vare närheten till skärgården har vi alltid tillgång till färska råvaror från havet via våra närliggande leverantörer. I vår butik och i vår matlagning för catering eller servering kan du alltid lita på att du får närproducerade färska och fräscha råvaror tillredda eller lagade med kärlek och omsorg. En matupplevelse blir aldrig bättre än kvaliteten på råvarorna, det är något vi har tagit fasta på.

Öppen atmosfär

I vår butik och servering har vi en ljus och öppen atmosfär med rustik inredning. Hos oss är alla välkomna, och det finns rätter på menyn eller varor i butiken som passar alla smaker, finsmakare som frossare. Du är välkommen in för att ta en snabb lunch eller köpa något för att lyxa till helgmiddagen. Hos oss hittar du det du söker.

Snabb service

Vare sig du ska handla i butiken, äta i serveringen, eller beställa catering för ett speciellt tillfälle kan vi alltid garantera en snabb och effektiv service. Nyckeln i vår verksamhet är att alltid leverera i tid, även under stark tidspress. Utan att någonsin tumma på kvaliteten i vårt arbete ser vi till att du har din mat när du behöver den.

Låga priser

Vi är stolta över att ha högsta kvalitet i både råvaror och tillagning. Trots det kan vi erbjuda starkt konkurrenskraftiga priser, vare sig du äter en dagens lunch eller beställer catering för 50-årsfesten. Med oss ser du att pengarna går in i högkvalitativa råvaror, stort kunnande och en fantastisk matupplevelse.